Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

Η Barkas lift σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καλύπτοντας όλες σας τις ανάγκες.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη, την εγκατάσταση, την επισκευή, τη συντήρηση και την ανακαίνιση κάθε είδους ανελκυστήρα.

Μελέτη & Εγκατάσταση

Η εταιρεία Barkaslift αναλαμβάνει τη μελέτη κατασκευής οποιουδήποτε ανελκυστήρα (μηχανικού, υδραυλικού), σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους, ακόμα και σε κτίρια όπου δεν έχει γίνει πρόβλεψη για ανελκυστήρα, παρέχοντας ένα άριστο αποτέλεσμα, συνέπειας και επαγγελματισμού. Επισκεπτόμαστε το χώρο σας, κάνουμε τις μετρήσεις, καταγράφουμε τις ανάγκες μετακίνησης και τις αισθητικές προτιμήσεις. Γίνεται η επιλογή του εξοπλισμού, συντάσσεται ο προϋπολογισμός και ορίζεται ο χρόνος αποπεράτωσης του έργου. Η εγκατάσταση από έμπειρο προσωπικό σε συνδυασμό με τη συνεργασία των καλύτερων και αξιόπιστων ευρωπαϊκών οίκων σε μηχανισμούς ανελκυστήρων, εξασφαλίζει την πιστοποιημένη εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας.

Συντήρηση & Επισκευή

Η συντήρηση ανελκυστήρων είναι πολύ σημαντική. Αφορά την ασφάλεια σας καθώς και το χρόνο ζωής του ανελκυστήρα. Η Barkaslift υπεύθυνα, παρέχει τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο, με το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό να ανταποκρίνεται άμεσα στο κάλεσμα σας. Η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο και το δίκτυο καταγραφής ιστορικού συντηρήσεων που διαθέτουμε, αποτελούν εγγύηση για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

Ανακαίνιση & Διακόσμηση

Η Barkaslift αναλαμβάνει την ανακαίνιση του ανελκυστήρα σας για τη βελτιστοποίηση της ασφάλειας, την εξοικονόμηση ενέργειας, για αισθητικούς λόγους και για την πιο άνετη μετακίνηση των επιβατών. Τα νέα συστήματα ασφάλειας που διαθέτουμε παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια (σύστημα απεγκλωβισμού, αυτόματη θύρα θαλάμου τύπου bus, σύστημα ενδοεπικοινωνίας κτλ.). Η μεγάλη ποικιλία υλικών υψηλής αισθητικής που διαθέτουμε σας δίνει μια πληθώρα επιλογών για την αισθητική ανανέωση και διακόσμηση του ανελκυστήρα σας. Με την ανακαίνιση του ανελκυστήρα σας, επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση βλαβών και θορύβου ενώ παράλληλα προσθέτετε αξία στο κτίριο σας.